Pressed half cooked foie gras & apricot / pepper jelly
Tomatoes carpaccio, lacto-fermented strawberries & pepper ice cream
Creamy bufflone cheese, local bread, watermelon and granola dry fruits
Tuna Aguacile and cottage cheese with sumac baie
Duck breast & Philippines sweet potatoes
Perigourdin Pork loin with cacao and miso sauce
Fish of the day
Balck garlic duck confit, Duck Siu Mai and ginger
White eggplant steak japan style, coconut coulis & lacto-fermented salad
Végétable gaspacho, dukkah, tomatoes bread & milk fermented ice cream
-nos desserts sont sans gluten-
Strawberries and combava pavlova
The walnut : crème brulée, financier & macaron
Chocolate/eggplant mousse
Apricot iced cube, speculos and jasmin
Ice cream
Pierrô selection of cheeses / wine (+3€)
Sarladaise coffee : roasted coffee + digestive 2cl
L'alcool est dangereux pour la santé. À consommer avec modération
Gueule & Gosier est un restaurant bistronomique à Sarlat, proposant des plats traditionnels et originaux, servis dans un cadre simple et authentique en plein coeur de la cité Médiévale de Sarlat. Ici, tout est fait-maison à partir de produits régionaux, frais et de saison. Alors régalez-vous en couple, en famille ou entre amis !
Gueule & Gosier
1 Rue Salamandre,
24200 Sarlat-la-Canéda
Tel : 05 53 59 24 96