Tapas board : Thai Duck «crying tiger, pressed foie gras, toasted mique, teriyaki watermelon and tomato ezme
Thai duck “crying tiger” peanut salad, banana-parsley coulis, lemongrass and chili sorbet
Pressed duck foie gras and Périgord pig, Kalamansi coulis, Kâmpôt pepper gel
Tataki watermelon, creamy cashew nut, oatmeal, cucumber granita
Tomato carpaccio“from Erwan”, Turkish ezme, raspberry-pepper sorbet, black olive powder)
Duck breast “return from Hanoi”, tamarin sauce, garlic crumble, mung bean, soy sauce dice
Caribbean” Perigord pork loin, jamaican spiced yogurt, mango coulis, coco-rum coulis
Duck leg confit, vadouvan coulis
Fish of the day
Shiitake and seitan skewer glazed with teriyaki sauce, quinoa salad with vegetables, zucchini and black garlic coulis
Cottage cheese “from Pierrô“, greek salad, toasted local bread, apricot pickles coulis
-nos desserts sont sans gluten-
Carambar panna cota, nuts, coffeefoam
The verrine lemon meringue pie
Tiramisu chocolat speculoos
Walnut ice-cream parfait, steusel and monbazillac emulsion
Cheese plate
L'alcool est dangereux pour la santé. À consommer avec modération
Gueule & Gosier est un restaurant bistronomique à Sarlat, proposant des plats traditionnels et originaux, servis dans un cadre simple et authentique en plein coeur de la cité Médiévale de Sarlat. Ici, tout est fait-maison à partir de produits régionaux, frais et de saison. Alors régalez-vous en couple, en famille ou entre amis !
Gueule & Gosier
1 Rue Salamandre,
24200 Sarlat-la-Canéda
Tel : 05 53 59 24 96
Ouvertures
En ce moment, restaurant ouvert midi et soir, tous les jours.