Veggie or duck dim sum, lacto-fermented plum, Shimeji mushrooms, and butternut cream
Pressed foie gras, spicy pear, and Jamaican pepper jelly
Binchotan Grilled Scallops, Koji cultured butter, and sourdough sorbet
Melted Brie cheese from Pierrô, caramelized apple, and locally baked bread
Pan fried foie gras with coconut sauce, and fig sorbet
My duck breast passion fruit with chestnut
Farmed Pork loin « Back To Manila 2.0)
Veal rump with a hot truffle-sesame-shitaké vinaigrette dressing
Squash steak with Cacao-miso, lacto-fermented salad, and dried fruits
Celery- risotto with mushrooms, and parsley sorbet
Duck leg confit with black garlic sauce, and duck dim sum
Fish of the day
-nos desserts sont sans gluten-
Walnut crème brulée
Blanc-manger with blackcurrant, and black lemon custard
Chocolate fondant and butternut ice- cream
Ice cream
Pierrô selection of cheeses / wine (+3€)
L'alcool est dangereux pour la santé. À consommer avec modération
Gueule & Gosier est un restaurant bistronomique à Sarlat, proposant des plats traditionnels et originaux, servis dans un cadre simple et authentique en plein coeur de la cité Médiévale de Sarlat. Ici, tout est fait-maison à partir de produits régionaux, frais et de saison. Alors régalez-vous en couple, en famille ou entre amis !
Gueule & Gosier
1 Rue Salamandre,
24200 Sarlat-la-Canéda
Tel : 05 53 59 24 96