Tapas board : Lamb gyoza, banitza with green curry zucchini, lamb kebab and green pea-carott humus
Banh Bao (steam bread), lamb mince with Istanbul spices, black mushroom, sweet and sour vegetables
Pressed Foie gras, mango and kampot pepper
Melted Brie cheese from Pierrô, caramelized apple, and locally baked bread
Green pea-carrot humus with buckwheat waffle, parsnip cream with orient spices and organic poached egg)
Duck breast , parmesan cheese, arugula sorbet and strawberries balsamic sauce
Local pork loin with Burmese curry, cuncumber kimchi and glutinous rice
Duck leg confit, peanuts, cacao and miso sauce
Fish of the day
3 cheeses and mint agnolotti, grilled buckwheat, baby spinach, “beurre café de paris” sauce
Asparagus barbecue, shimeji mushroom, smoked tofu cream, pistachio granola, black garlic sorbet
-nos desserts sont sans gluten-
Dulce chocolate sphères,,peanuts and caramel
Hibiscus pavlova, coriander and pomegranate
All Walnuts
Cheese plate
L'alcool est dangereux pour la santé. À consommer avec modération
Gueule & Gosier est un restaurant bistronomique à Sarlat, proposant des plats traditionnels et originaux, servis dans un cadre simple et authentique en plein coeur de la cité Médiévale de Sarlat. Ici, tout est fait-maison à partir de produits régionaux, frais et de saison. Alors régalez-vous en couple, en famille ou entre amis !
Gueule & Gosier
1 Rue Salamandre,
24200 Sarlat-la-Canéda
Tel : 05 53 59 24 96