Veal tataki with hazelnuts, Almond milk-miso-tonka bean
Duck foie gras with cacao and fig coulis
Vegetable carpaccio (raw and cook) with grapefruit-honey-vanilla dressing and sweet potatoes ice cream
Field mushroom, white bean and lemongrass-watercress juice
Perigord pork loin, massaman sauce
Duck breast, general Tao sauce
Squash gnocchi - chestnut broth seasoning with watercress and wasabi
Tempeh glazed miso - mapple syrup with mushroom juice - sesame -buck wheat and chanterelles pickles
Duck leg confit with carrot - lemon grass broth and black sesame
Fish of the day
-nos desserts sont sans gluten-
3 or 4 cheeses’ plate
Desserts of the day
L'alcool est dangereux pour la santé. À consommer avec modération
Gueule & Gosier est un restaurant bistronomique à Sarlat, proposant des plats traditionnels et originaux, servis dans un cadre simple et authentique en plein coeur de la cité Médiévale de Sarlat. Ici, tout est fait-maison à partir de produits régionaux, frais et de saison. Alors régalez-vous en couple, en famille ou entre amis !
Gueule & Gosier
1 Rue Salamandre,
24200 Sarlat-la-Canéda
Tel : 05 53 59 24 96
Ouvertures
En ce moment, restaurant ouvert midi et soir, tous les jours.