Korean beef tataki, colombian arepa, stracciatella and hazelnuts
Half cooked duck foie gras with chocolate and vegetable charcoal and raspberry sake gel
Mushroom and artichoke wonton, dashi broth and vegetable pasta
Pierrô’s crispy pie : alpage cheese, pecan nuts, marinated carrots and carrot sorbet
Thai duck breast tartare, confit egg yolk, orange-honey-vanila reduced sauce
Perigord pork loin «back from equador» and spicy puffed rice
Duck breast, chimichurri sauce, fava bean falafel
Garden peas and taleggio arranccini, parmigiano foam, graden peas and wasabi sorbet
Truffle veggie papillotte (vegetables, cereals and truffle)
Duck leg confit with maffe hazelnut sauce and duck and manioc croquette
«Fat duck» Cassoulet : duck confit, duck breast, duck sausages, white bean and truffle
Extra : Pan fried foie gras
-nos desserts sont sans gluten-
3 or 4 cheeses’ plate
Warda’s desserts
L'alcool est dangereux pour la santé. À consommer avec modération
Gueule & Gosier est un restaurant bistronomique à Sarlat, proposant des plats traditionnels et originaux, servis dans un cadre simple et authentique en plein coeur de la cité Médiévale de Sarlat. Ici, tout est fait-maison à partir de produits régionaux, frais et de saison. Alors régalez-vous en couple, en famille ou entre amis !
Gueule & Gosier
1 Rue Salamandre,
24200 Sarlat-la-Canéda
Tel : 05 53 59 24 96
Ouvertures
En ce moment, restaurant ouvert midi et soir, tous les jours.